Wie ben ik

Hallo, leuk dat je op mijn website voor fotorestauratie en reparatie komt kijken.

Mijn naam is Robert-Jan Schapink, ik ben 32 jaar en beeldbewerker van beroep. Ik ben deze website begonnen omdat ik het restaureren en repareren van foto’s ontzettend leuk vind. Fotografie vind ik sowieso erg leuk, in mijn dagelijkse leven werk ik in een fotowinkel waar ik tal van verschillende werkzaamheden verricht die allemaal met fotografie te maken hebben. Van het maken en afdrukken van foto’s tot het retoucheren en restaureren.

Enkele jaren geleden ben ik eigenlijk bij toeval in de fotografie terecht gekomen. Sinds die tijd heb ik me op alle facetten gegooid maar heb ik een voorliefde voor het bewerken van foto’s gekregen. In bijzonder het restaureren en repareren van oude beschadigde foto’s. Met behulp van Photoshop en veel geduld kan ik krassen doen verdwijnen, mensen weer tot leven laten komen of verkleurde foto’s weer hun authentieke kleur geven. Het is de combinatie tussen creativiteit en techniek die mij bijzonder aanspreekt. Het is iets waar je veel voor moet oefenen en ik zal direct toegeven dat ik nog lang niet uitgeleerd ben, maar ik verbeter mezelf dan ook bij na iedere foto die ik weer in zijn oude staat heb weten terug te brengen.

Met mijn website hoop ik mensen te kunnen helpen hun oude foto’s weer hun oude glorie terug te geven. Soms is het de enige tastbare herinnering aan een ouder of ander familielid dat we nog hebben. Maar ook kan ik je helpen mensen op de achtergrond van een foto te verwijderen om je foto net dat extra’s te geven.

En als je verder geen gebruik wilt maken van mijn diensten hoop ik dat je misschien wat hebt aan artikelen die ik heb geschreven .

 

bedankt voor het bezoeken van mijn website,

Robert-Jan Schapink